JanCarlo

… förmågan att ändra åsikt skiljer oss visa från de envisa …

Bloggen har nu haft 100000 besök.

7 kommentarer

Bloggen föddes i april 2013 på initiativ av bokförläggaren, MFF:aren  och vännen Jan Månsson.(bilden) ( Därför namnet ”JanCarlo”.) Sen har väl Jan (tyvärr)inte varit så flitig att skriva. Själv har jag på den tid som passerat gjort 569 inlägg. Detta inberäknat. Olika ämnen med tonvikt på Musik, MFF och  ”sämre fotboll”.  Även funderingar om livet ibland ,sådana som vi alla har mer eller mindre. Några personporträtt därtill. Lite dagboksanteckningar. Händelser från det förflutna som satt avtryck. Städer och krogar.  Med mera.

Roligt är också att det händer om jag ”Googlar” på något ämne så dyker det ofta upp länkar till Bloggen.

Har även, tack vare bloggeriet, fått kontakt med en kvinna som efter min flytt från Svea Livgarde blev väl förtrogen med musikkårens medlemmar. I Synnerhet en av dessa. En okänd kusin har visat livstecken. Endast en läsare har sågat mig rejält. En för mig okänd dam som hade arga synpunkter på ett inlägg om jämställdhet. Men sådant gillar jag mer än likgiltighet. Träffar ibland personer som säger sig vara läsare och uppskattar texterna. Tackar och bugar,

I särklass flitigaste kommenterare har den mångsidige artisten Gunnar Bernstrup varit. (vars blogg jag rekommenderar att besöka) tätt följd av fotbollsvännen Bengt-Åke.

Flest läsare på en dag, 846 stycken, var den 18/1 2018 då jag presenterade en musikerlegendar som skulle fylla 90 år, Gert-Åke Walldén. 

Så går bloggen då vidare mot nästa 100000. Nja. Idéerna börja sina. Bloggubben börjar bli gubbe. Men….? Jag kör lite till. …….Tills MFF vinner Champions League….En bra anledningen till att hålla sig levande……Kanske.

Ps. Nu blev det 100001 besök. Vem var det?

 

7 tankar om “Bloggen har nu haft 100000 besök.

  1. Jag skäms (lite), men samtidigt är det ju så att du håller ställningarna själv alldeles förträffligt.

  2. Tack och skäms inte ens lite. Du har mer att göra än jag i tillvaron.

  3. Alldeles stråande. Go on … dvs forsätt!

  4. Apropå Brissman och Kristianstad. Hade ett ‘Gig’ på stället i tidigt 60-tal. Skrev ner mina funderingar kring upplevelserna (alla skrivande gör ju så) men den svarta anteckningsboken försvann när vår bil robbades på Mallorca 2012. 1964 fyllde Kristianstad år med många evenemang. Vi – The Chimneys Hootenanny trio – hade en egen föreställning på scen vid ån. Då träffade jag ‘henne’ – en av stadens värdinnor (som tog hand om oss).
    Nä, det blev aldrig något varaktigt. Jag besökte stan och minns. Men alla har vi väl sådant i bagaget: ‘Tänk om’. En känsla, ett minne som aldrig riktigt lämnar en ifred. Eller?
    F.ö. lärde jag känna en lysande klarinettist och MFF-supporter i Kristianstad 1975 … Vi såg matchen (cupvinnarcupen) mellan MFF och Ferencvaros tillsammans. Bara så läsarna vet.

  5. Som sagt, go on! Väldigt mycket damfotbolls och KDFF vän numera. Men utöver besöken på Malmö IP och Limhamns IP blir det väl några besök på Malmö Stadion, det heter väl så nu igen, i år också. Det finns trots allt fortfarande en liten MFFare i mig. Sen är det ju ”derby” på Nya Vallbjörka. Även jag minns Brissman på 60 talet. Inga detaljer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s